senuzulme35
New member
Konuyu Başlatan
KCT BİLİSİM sunucularına ait en geniş kapsamlı etkinliklerden birisi olan Harf Etkinliği ile ilgili bilgi vermek adına sizlerleyim 
Bu etkinlik 65 levelden 250 levele tüm oyuncuların rahatça yapabileceği bir etkinliktir.
Event saatleri ;

Etkinlikte ne yapmalıyım ?
Öncelikle başladığı zaman devler diyarı haritasına ışınlanmalısınız. Bu işlemi ışınlanma yüzüğünden gerçekleştirebilirsiniz. Mapa giriş yaptıktan sonra içeride bulunan slotları keserek ;

K C T G A M E ve + Harf parçalarını düşürebilirsiniz.

Bu nesneleri düşürdükten sonra + Nesnesine sağ tıklayarak Harf Sandığı kazanabilirsiniz.

Birleşim işlemi yaparken şansa göre yanma ihtimali de bulunuyor, yani harf birleştirme işlemi başarısız olursa harf sandığı kazanamazsınız ve harfler envaterinizden silinir.
Sandıktan neler düşer ?
2x 750 M Bar
Hangi karakter ve cinsiyetteki hesapla açıyorsanız o hesaba göre Karakter Saçları ( yarı insan özellikli saçlarda çıkabilmektedir )
500 HP Kostüm
1000 HP Kostüm
2000 HP Kostüm
Nemere bileti
Razadör bileti
Voba'nın bileti
Güçlü Atıştırmalık
Bu etkinlik 65 levelden 250 levele tüm oyuncuların rahatça yapabileceği bir etkinliktir.
Event saatleri ;

Etkinlikte ne yapmalıyım ?
Öncelikle başladığı zaman devler diyarı haritasına ışınlanmalısınız. Bu işlemi ışınlanma yüzüğünden gerçekleştirebilirsiniz. Mapa giriş yaptıktan sonra içeride bulunan slotları keserek ;

K C T G A M E ve + Harf parçalarını düşürebilirsiniz.

Bu nesneleri düşürdükten sonra + Nesnesine sağ tıklayarak Harf Sandığı kazanabilirsiniz.

Birleşim işlemi yaparken şansa göre yanma ihtimali de bulunuyor, yani harf birleştirme işlemi başarısız olursa harf sandığı kazanamazsınız ve harfler envaterinizden silinir.
Sandıktan neler düşer ?
2x 750 M Bar
Hangi karakter ve cinsiyetteki hesapla açıyorsanız o hesaba göre Karakter Saçları ( yarı insan özellikli saçlarda çıkabilmektedir )
500 HP Kostüm
1000 HP Kostüm
2000 HP Kostüm
Nemere bileti
Razadör bileti
Voba'nın bileti
Güçlü Atıştırmalık