Server Bilgileri

Server Adı :

OutGame.NET v1299 HomeKO | Free to Play Best HomeKO Game

Zorluk : Orta
Durum : Sunucu Açık (Son Kontrol: 22-11-2017 17:31)
E.Tarihi : 13-10-2017 23:14
Puan : 1 Oy
ads

Server Tanıtımı

Devamlılık olmazsa hızlanamazsınız Hız olmazsa işin tadını kaçırırsınız Kalite olmazsa koşarken düşerseniz ve en önemlisi bu üç faktör bir araya gelmezse Güven kazanamazsınız. Daha önce yapılmayanı yapmakla ve düşünülmeyeni üretmekle taklitçilik arasındaki farkı bilen saygıdeğer oyuncularımıza Out Game Projesine imza atabilmek için çok heyecan duymaktayız.

OutGame.Net

Konumuza başlamadan önce hepinizi selamlıyoruz. Biz OUTGAME ekibi olarak senelerce usko'da ve çeşitli private serverlarda oynamış ve tecrübe etmiş kişilerden oluşmaktayız. Bu sayede gördüğümüz hataları ve eksikleri fark edip herkesin zevk alarak oynayabilceği bir oyun ortamı oluşturmuş bulunmaktayız. Aylar süren Ar-Ge ( Araştırma ve Geliştirme) çalışmaları sonucunda aşağıda göreceğiniz oynarken zevk alacağınız emeklerinizin boşa gitmeyeceği bir serverı sizlere sunmaktan gurur duymaktayız ayrıca bu duyguyu bize yaşattığınız için sizlere teşekkürlerimizi sunarız..
_______________________________________________________
** ÖNEMLİ BİLGİ **
OutGame Sunucularına Giriş Yapabilmeniz için İLK olarak

SIKÇA SORULAN SORULAR (S.S.S.)

1: Oto Üyelik Şeklinde Giriş Yapabilirmiyiz ?
Cevap: Kopanel Adresimizden Kayıt Olmanız Gerekmemektedir.
2: Power Up Store Olacakmı ?
Cevap: Power Up Store OutGame.NET 'in sürekli olarak olmasını sağlamak siz oyuncularımızın ellerindedir.
3: Server yapısı nedir? (Drop Oranları Vs.)
Cevap: Server yapısı ne zor nede çok kolaydır. Orta Seviye Şeklinde ayarlanmıştır. HomeKO Tarzı diyebiliriz.
4: PUS 'da Item Satışı Varmı veya Olacakmı?
Cevap: Pus 'da hiç bir şekilde Item Satışı yapılmayacaktır.
5: Premiumluların Avantajı Ne tür Olacak?
Cevap: Hedeflediğimiz Geliştirme Zarfında Yeni Eşyalar Zırhlar Elde etme avantajı sağlayacağız Bu Geliştirme içerisinde Premiumlu oyuncuların diğer oyunculara göre biraz daha kolay elde etmesini sağlayacaktır. Bütün premium çeşitlerini kapsayacaktır.
6: Dupe Hile gibi durumlar olacakmıdır?
Cevap: Kendi Ekibimiz tarafından Geliştirdiğimiz Anti-Hile Sistemi bunların hepsine engel olacaktır. Aşılması durumlarında ise anında tespit sistemlerimiz aktif dir.
7: Version Nedir?
Cevap: v1299 Sürümü üzerinde başlayıp geliştirme devam edecektir.
8: Oyuncu Destek Sistemi nasıl Olacaktır?
Cevap: Canlı Destek ve Ticket Sistemi Dahil Oyun içerisinde sürekli Online Game Master 'lar bulunacaktır. Bu Sayede Oyuncu En Geç 24 Saat içerisinde Destek verilmeyi hedeflenmiştir.
9: Bütün v1299 Clientleri ile girebilirmiyiz?
Cevap: Panelimizden Manuel Patch dosyalarını çekip " Launcher " den Oto Patch attıkdan sonra giriş yapabilirsiniz.
10: Panelden Premium Silme Sistemi varmıdır?
Cevap: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra hesap ayarları bölümünden yapabilirsiniz.
11: Pus Fiyatları nedir?
Cevap: Pus Fiyarlarını Bütün Yayın araçlarımızla rahatlıkla erişebilirsiniz. Kopanel Forum Facebook CanlıDestek
Not:
Sormak veya Öğrenmek istediğiniz Herşeyi "
OutGame.NET
" Adresimize girip " Canlı Destek " Bölümünden Bilgi Alabilirsiniz.​

Tanıtım Konularımıza Yorum yapan Beğenen Herkese Şükranlarımızı Sunarız.

Yorumlar