
* Maksimum Artı
En çok tercih edilen Maximum Plus +10'dur.
* Simya Bildirimi
Bir eşyanın geliştirme seviyesini +8 veya daha fazlasına çıkarmak için herhangi bir girişimde bulunulması durumunda oyuna bir bildirim gönderilecektir.
* Gelişmiş İksirler
Altın ve Madeni Para karşılığında İskenderiye'deki ( Kuzey ) NPC'den satın alabilirsiniz.
* Maksimum Şeytan Artı
Devil/Angel için maksimum geliştirme seviyesi (artı) +10 olacak, Bu sadece NPC Alexandria'dan (Kuzey) [COLOR= "orange"]İPEK[/COLOR] ve şanslı toz ile artırılacak.

* Maksimum yığın
Her bir eşya kategorisi için istif limitini ihtiyaca göre genişleterek acılarınıza bir son vereceğiz, böylece eşyalar için maksimum istif aşağıdaki gibi olacaktır:

4 ana para birimi olacak; Arena Parası ve Altın ve Gümüş ve Bakır, Aşağıda her biri hakkında kısa bir açıklama bulun:
* Altın Para, Gümüş Para
Bu coin Trade,Job Temple,Jupiter Temple,Medusa,Bone Roc tarafından satın alınacaktır.
* Arena Paraları
Muhtemelen hepiniz doğru tahmin etmişsinizdir, bu jeton Uniques ve Battle Arena ve CTF tarafından elde edilecek.

* FGW sütunlarını NPC Alexandria'dan (Kuzey) satın alabilirsiniz. ~Kırık anahtar ~ Büyük maşa ~Hayalet savaş ~Kötülüğün kalbi ~Kincil ruhun boncuğu ~ Kanca eli ~Komutan yaması (Nadir) ~Sereness'in gözyaşları (Nadir) *FGW nihai unique, Shield Egy CH & EU düşürme şansına sahiptir.
Bu bölümde, sizin için tam olarak ne yapıldığını bilmenizi sağlamak için iş deneyiminizi geliştirmek için yapılan temel değişiklikler tartışılacaktır.
* Ters ve Diriliş Kaydırma Kısıtlamaları
İş modunda geri kullanabilirsiniz ancak 10 dakika gecikme var.
* İz
İzleme, iş modunda tamamen etkinleştirilir.
* İşten Ayrılma Cezası
İşten ayrılma cezası 3 güne özelleştirildi ve bu ceza elbette Penalty Reset scroll kullanılarak kaldırılabilir.
X